Po velnių, kodėl apie Kauno arenos statybos projektą reiškiasi tik tam nepritariantys žmonės?? Užkniso jau kiekvieną savaitę po kelis tokius straipsnius skaityt O šiame straipsnyje bandyta abi puses išklausyt, tačiau už arenos statybas saloje praktiškai niekas nepasisakė.. O Garasto žodžiais manipuliuojama kaip tik kas išmano.. visai neseniai jis sakė, kad nėra ko pergyvent, čempionatas toli, o statomi objektai šiais laikais labai greitai - spėsim. O dabar aiškina, kad perkels iš Kauno čempionato kovas... kokia teisę jis turi taip aiškint?? apie Rakauską, tai išvis tyliu, nedalyvavo konkurse, o dabar reiškiasi.. eink nx Rakauskai su savo pasiūlymais!!!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O kodėl to negalima išleisti arenai? Atsakyk man tu. Visų pirma arenos būtinybe niekas neabejoja (ar Rakauskas abejoja?).
Tu siūlai nusispjaut į visų tokių žmonių interesus ir paaukot visą sumą pinigų arenai.
Rakauskas, žinoma, pavėlavo, bet jo argumentai yra logiški, kaip į juos bežiūrėtm. Natūralu, kad nemokamai statydamas areną jis tikisi naudos sau - bet c'mon - toks jau yra kapitalistinis pasaulis.
Antra, arenos kokybė Rakauskui turbūt neatrodo svarbus dalykas.
P.S. Aš esu už areną. Už areną Nemuno saloj, tačiau už prienamą kainą ir žmoniškom sąlygom. Jei tai nėra įmanoma - duokim šansą Rakauskui. Galų gale, nesam Saudo Arabija ir negalim sau leist tokių sumų.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąJuokingiausia bus tada, kai miesto taryba atmes BBI pasiūlymą ir vėliau sužinos tikrąją Miliūno tabletės, ar Rakausko Megaarenos kainąProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąman tai keistas kauniečių noras turėt ubagišką areną kaip kad siemens; kuo tada jums halė neįtinka? man tai ji niekuo ne blogesnė už siemens, tik kad vietų mažiau
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąNorai ir galimybės yra du skirtingi dalykai.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąKvailas požiūris. Išleisti metų biudžetą vienam pastatui, kad ir koks jis gražus (pasaulinio lygio etc.) būtų, yra neteisinga.
Mieste gyvena daugybė žmonių, kurie net nežino, kad kažkokia arena yra statoma - juos vargina daug žemiškesnės problemos - kažkas į kiemą per duobes įvažiuot negali, kažkas net vandentiekio neturi.
Tu siūlai nusispjaut į visų tokių žmonių interesus ir paaukot visą sumą pinigų arenai.
Rakauskas, žinoma, pavėlavo, bet jo argumentai yra logiški, kaip į juos bežiūrėtm. Natūralu, kad nemokamai statydamas areną jis tikisi naudos sau - bet c'mon - toks jau yra kapitalistinis pasaulis.
Prašau pagrįst.
P.S. Aš esu už areną. Už areną Nemuno saloj, tačiau už prienamą kainą ir žmoniškom sąlygom. Jei tai nėra įmanoma - duokim šansą Rakauskui. Galų gale, nesam Saudo Arabija ir negalim sau leist tokių sumų.
---
Paaiškinkit šią frazę iš minėto straipsnio:
Juk už paskolą pirktas butas pabrangsta dvigubai. Bet niekas nenori girdėti, kad miestas šiandien tokios sumos padėti ant stalo negali. Per 20–25 metus ir arenos kaina beveik padvigubėsPaskutinis taisė Aš; 2007.05.07, 17:50.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąNorai ir galimybės yra du skirtingi dalykai....tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
Parašė shrnz Rodyti pranešimąskirti 4-2% biudžeto yra virš galimybių? ar tu vėl bandysi primest kokius nors duobėtus kiemus? vilnius pasistatė pigią dėžę, bet ten duobetų kiemu nesumažėjoPaskutinis taisė Aš; 2007.05.07, 17:59.
Comment
-
Parašė Marux Rodyti pranešimągalimybes yra tik nereikia visad saves nuvertinti ir vaizduoti skurdzius..
Čia tas pats, kas vieniems pastatyti atominę elektrinę, kurios vertė beveik prilygsta visos Lietuvos metiniam biudžetui. Ar tai irgi galima įvardyti kaip "galimybės yra"? Teoriškai taip, galimybė yra, bet kieno sąskaita? Būtent todėl yra kooperuojamasi su kaimynėmis, ieškoma įvairių galimybių.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąDar kartą pakartosiu, jog metų miesto biudžetas vienam objkektui yra per daug.
Čia tas pats, kas vieniems pastatyti atominę elektrinę, kurios vertė beveik prilygsta visos Lietuvos metiniam biudžetui. Ar tai irgi galima įvardyti kaip "galimybės yra"? Teoriškai taip, galimybė yra, bet kieno sąskaita? Būtent todėl yra kooperuojamasi su kaimynėmis, ieškoma įvairių galimybių.
Comment
-
Parašė TukasLT Rodyti pranešimągal p. Rukauskas turi isistatyti klyzma, kad maziau cia kistusi... daugiau komentaru veliau
Rakauskas sau leidžia tokius dalykus, kaip vadinti žmones "debilais" per televiziją. Nenusileiskim iki jo lygio.
Comment
-
man tai juokinga, kad kai kurie cia raso, kad Kaunas nepajegus, o tai po 5 metu, kai viskas dar labiau isaugs kainos, na, klausimas ar bus statybininku, nes kaip zinom visi isvaziuoja, kas tada bus, galvojat kad arena bus pigesne?? ne velnio, reikejo seniau statyti, arba jau dabar, nes po metu, kainuos daug daugiau...o buvo taip...
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą---
Paaiškinkit šią frazę iš minėto straipsnio:
Kiek žinau, dėl "paskolos" kaina padidės 100 milijonų litų. Prie ko čia "dvigubai"? Ir ši suma įskaičiuota į 450 milijonų litų. Pagalvokim, kodėl žmonės perka prekes išsimokėtinai? Gal todėl, kad nenori šlamšto ir priima optimalų sprendimą.
Kaip suprantu, tuos 18 Mln mokėsim 25 metus, taip?
Ir galima teigti, kad arenos vertė, be palūkanų yra 350 Mln lt.
Taip?
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąOk, paskaičiuosiu, bet prieš tai reikia duomenų.
Kaip suprantu, tuos 18 Mln mokėsim 25 metus, taip?
Ir galima teigti, kad arenos vertė, be palūkanų yra 350 Mln lt.
Taip?Paskutinis taisė Aš; 2007.05.07, 18:12.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąUž areną mokėsim 25 metus, arenos vertė 345 milijonai litų. 172 milijonus litų (pusę sumos) tikimasi gauti paramos iš ES fondų ir vyriausybės. Numatomos palūkanos už skolinamąsi dalį - 30 milijonų eurų (~103,5 milijonų litų).
Juk taip?"Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
Comment